The Sey Sisters van desplegar la seva màgia sobre l’escenari més espectacular de la Costa Brava

The Sey Sisters van fer ballar i cantar a tot el públic amb el seu espectacle

La segona actuació del cicle de concerts de Les Nits de Marimurtra l’han protagonitzada The Sey Sisters acompanyades del pianista i saxofonista Albert Bartolomé.

Les germanes Sey han desplegat la seva màgia sobre l’escenari interpretant alguns dels temes més coneguts del seu primer àlbum ‘Let freedom ring‘. Amb ‘Sing and dance’, una de les seves cançons de composició pròpia, van fer participar molt al públic cantant i ballant. Els assistents també van poder gaudir d’un dels primers singles del nou disc que presentaran al setembre, ‘Rise’, un àlbum ple d’emocions que transmet l’apoderament del col·lectiu afrodescendent i lluita perquè el color de pell no determini qui són. ‘Gospel és la música que cantem, la que ens agrada i la que ens defineix’, amb aquestes paraules expressen la seva passió per aquest cant i així ho van demostrar en el concert d’aquest passat dissabte.

Aquest fantàstic trio de veus negres s’ha convertit en un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment que van fer vibrar l’escenari de Les Nits de Marimurtra. Amb una original posada en escena amb indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, el públic va respondre amb una complicitat total amb la formació i amb la proposta. De fet, val a dir que l’expectativa per assistir a aquesta actuació era màxima des de vàries setmanes abans del concert que les entrades ja estaven esgotades.

De cara a la setmana vinent, el concert es farà en divendres (17 d’agost) i el protagonista serà el mallorquí Tomeu Penya, amb entrades esgotades, promet ser un concert divertit i molt entretingut. I finalment, Les Nits de Marimurtra finalitzaran amb Susanna del Saz (24 d’agost), la versàtil cantant gironina que ha estat present a totes les 13 edicions del festival, donant fe de la seva capacitat de reinventar-se any rere any i de desplegar una multitud de repertoris davant el públic.

Les Nits de Marimurtra realitzen un any més una proposta lúdica, cultural i musical per  les nits d’estiu a la Costa Brava sud. Com en els darrers anys, les entrades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web http://www.nitsmarimurtra.cat/

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.