El cantautor mallorquí, Tomeu Penya, arriba a Les Nits de Marimurtra

Aquest divendres 17 d’agost, Tomeu Penya al festival musical de Marimurtra amb el seu nou disc ’50 cançons’

Aquest proper divendres, Tomeu Penya pujarà a l’escenari més espectacular de la Costa Brava per interpretar algunes de les més de dues-centes cançons que formen els seus discos.

El nou àlbum que ens presenta, ’50 cançons’ és el testimoni viu de la immensa feina des de que va pujar per primera vegada a un escenari a finals dels 60 fins l’actualitat. Innumerables actuacions i concerts per les illes i per Catalunya han convertit les cançons de Tomeu en la banda sonora de milers de seguidors i ja són tres generacions les que canten Plou, Illes dins un riu, Havanera o Mallorquins i catalans.

Un dels concerts més esperats d’aquesta tretzena edició del festival que va exhaurir les entrades setmanes abans del concert. Amb una actuació molt característica pel seu estil musical particular basat en el rock, el folk i el country, Tomeu Penya, aquesta vegada al Jardí Botànic Marimurtra, tornarà a fer aixecar el públic per ballar i cantar amb el seu espectacle. El cicle de concerts finalitzarà el proper divendres 24 d’agost amb la Susanna del Saz, qui ha participat en les tretze edicions del festival.

Durant tota la present edició del Festival, l’espai del concert s’obrirà a les 20.30h i les actuacions començaran a les 22.00h. Com és habitual, l’escenari estarà situat al Templet de Linné, un dels racons més icònics no només del Jardí Botànic Marimurtra, sinó de la Costa Brava.

Enguany, el servei de bar anirà a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.

Les Nits de Marimurtra realitzen un any més una proposta lúdica, cultural i musical per les nits d’estiu a la Costa Brava sud. Com en els darrers anys, les entrades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.