The Sey Sisters, el proper concert de Les Nits de Marimurtra

Les germanes Sisters, un dels conjunts vocals més emblemàtics del moment

Aquest proper dissabte 11 d’agost, l’escenari de Les Nits de Marimurtra acollirà la proposta musical de The Sey Sisters, un espectacle que ensconvida a viure un viatge musical des del gospel fins a la música africana.

The Sey Sisters és un conjunt musical format per un trio de veus negres acompanyades del seu pianista i saxofonista, Alber Bartolomé, qui les ajuda a completar un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineixen els seus espectacles.

Els seus cants, impregnats de profunda emoció, sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Aquesta vegada, sobre l’escenari més espectacular de la Costa Brava, The Sey Sisters faran reviure a tot el públic l’esperit i l’ànima de gospel que canta per l’esperança d’una Àfrica més pròspera.

The Sey Sisters ha estat el primer concert en exhaurir les entrades d’aquesta tretzena edició de Les Nits de Marimurtra, seguidament del concert de Tomeu Penya del proper 17 d’agost.

Durant tota la present edició del Festival, l’espai del concert s’obrirà a les 20.30h i les actuacions començaran a les 22.00h. Com és habitual, l’escenari estarà situat al Templet de Linné, un dels racons més icònics no només del Jardí Botànic Marimurtra, sinó de la Costa Brava.

Enguany, el servei de bar anirà a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.

Les Nits de Marimurtra realitzen un any més una proposta lúdica, cultural i musical per les nits d’estiu a la Costa Brava sud. Com en els darrers anys, les entrades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.