Esdeveniments corporatius al Jardí Botànic Marimurtra

Jardí Botànic Marimurtra

Sobre la primera cala de la Costa Brava s’ubica el Jardí Botànic Marimurtra. Es tracta d’un indret privilegiat on gaudir de la riquesa del seu patrimoni botànic, arquitectònic, paisatgístic i humà. Un paradís del món vegetal que gràcies al seu context geogràfic guarda una estreta relació amb la mar Mediterrània.

Marimutra és l’obra d’un home apassionat per la natura, Carl Faust (Hadamar, 1874 – Blanes, 1952). El fundador va iniciar la construcció del jardí el 1921 i va dedicar la seva il·lusió, el seu esforç i tot el seu patrimoni a la realització del seu somni, el Jardí Botànic Marimurtra.

Esdeveniments corporatius singulars

L’equip d’esdeveniments de Marimurtra som persones amb l’objectiu de fer realitat el que busqueu pel vostre equip. La nostra professionalitat i implicació són el que ens defineix. Volem participar en la vostra jornada especial fent possible la vostra idea, perquè si es pot pensar es pot fer.

Estem habituats a treballar en un espai delicat i exclusiu com és el Jardí Botànic Marimurtra, és per això que ens encanten els reptes i ens assegurem de poder complir amb totes les vostres expectatives.

Què pots fer a Marimurtra?
  • Esdeveniment íntegre al Jardí Botànic de la Costa Brava
  • Complementar el teu esdeveniment corporatiu amb una activitat al jardí

Activitats

Activitats guiades #Marimurtra
  • Visita guiada: Descobreix Marimurtra. Descobrireu el Jardí Botànic Marimurtra, l’entorn, els racons i espècies vegetals d’arreu del món acompanyats d’un guia.

  • Visites guiades personalitzades. Adaptem la visita guiada a la vostra tipologia d’esdeveniment, a la teva empresa i a les teves necessitats.

  • Taller botànic en equip. Workshop botànic per complementar la vostra visita guiada. 

Activitats #Marimurtra
  • Wine tasting
  • Ioga
  • Tast de vermut

Espais amb diferència

El teu equip ja té una idea? Et lloguem els nostres espais singulars per fer realitat el teu dia de #teambuilding

El vostre esdeveniment és important

La Fundació Carl Faust és l’organisme encarregat de gestionar i conservar el Jardí Botànic Marimurtra. Carl Faust va crear la fundació amb l’objectiu d’assegurar el manteniment i la continuïtat de la seva tasca científica.

Mantenir un jardí privat és tot un repte, però és possible gràcies a les persones que confien en nosaltres i creuen en la nostra causa.

Per aquest motiu us volem agrair que hàgiu pensat en aquest racó de la Costa Brava i és gràcies a vosaltres que podem seguir gaudint d’aquest meravellós espectacle de la naturalesa.

Més informació

Per a sol·licitar més informació poseu-vos en contacte amb  esdeveniments@marimurtra.cat o ompleneu el següent formulari: