Coneix els voluntaris europeus de Marimurtra

Voluntaris del programa ‘European Solidarity Corps’

Simon

Em dic Simon i tinc 29 anys. Vinc d’un poble petit de  450 persones, a prop de Heidelberg, a Alemanya. Abans d’inscriure’m al programa treballava com a mestre jardiner i com a entrenador professional de feina per a persones amb menys oportunitats i tres dies a la setmana dirigia el meu propi negoci com a jardiner autònom.

Volia participar en el projecte Llavors Solidàries 2.0 per sortir una mica de les rutines de la vida quotidiana, aprendre coses sobre el treball en un jardí botànic i ajudar i donar suport als jardiners i a tots els processos.

Les meves primeres impressions sobre Marimurtra han sigut positives. Treballar en un lloc bonic al costat del mar  mediterrani amb plantes, directament davant del mar és un somni per mi. L’equip Marimurtra és agradable i familiar. De moment he après coses noves sobre les plantes mediterrànies, els insectes, les persones i l’actitud de treballar en general. Estic positiu per al futur i estic content de formar part del projecte de voluntariat i de la comunitat Marimurtra.

Stefanie

Em dic Stefanie i tinc 26 anys. Abans de venir a Blanes vivia a Osnabrück, Alemanya. Vaig estudiar ciències culturals en una ciutat propera i, després d’acabar el màster, vaig tenir el desig d’experimentar el meu propi viatge en una altra cultura i treballar en una àrea diferent amb noves tasques i gent al meu voltant. Quan vaig trobar el projecte « Llavors solidàries 2.0 » al Jardí Botànic Marimurtra, em va fascinar la bellesa de la natura i em va emocionar viure en un poble tan meravellós com Blanes, així que volia formar part del projecte. Les meves expectatives s’han fet realitat, m’agrada molt la feina al jardí i estic desitjant viure l’any vinent a Blanes.

Clarissa

Hola, jo em dic Clarissa,sóc d’Alemanya i tinc 18 anys. He acabat l’escola a l’estiu i vull passar un any sabàtic, abans de matricular-me a la universitat a l’estranger. Així que vaig decidir participar en un cos de solidaritat europeu i el vaig trobar online. Quan vaig arribar, em va impressionar força la zona, el jardí i, per descomptat, les platges. Per a una alemanya com jo, l’aigua  d’aquí no és  tan freda com allà. Espero aprendre un nou idioma aquí i distingir algunes bones experiències des de casa. A més, vull ser una mica més independent i decidir sobre què estudiar en un futur proper.

 

Programa de pràctiques internacionals

Zanella

El meu nom és Zanella, tinc 24 anys i sóc de França. Sempre he estat atreta per la natura i més concretament pel món de les plantes. Durant els darrers dos anys, he centrat els meus estudis en la botànica. Abans d’entrar al món laboral, veig pensar que viure una experiència a l’estranger em seria molt beneficiós, ja que podria descobrir un nou idioma, una nova cultura i altres maneres de treballar. El Jardí Botànic Marimurtra, ràpidament va captar la meva atenció per la seva bellesa i la magnificència de les col·leccions botàniques que s’hi conserven. És per això que estic molt contenta de ser aquí avui, en aquest esplèndid jardí. La seva localització amb vistes al mar i el meravellós equip que hi ha fan que sigui un lloc molt agradable per treballar-hi.