Dossier de premsa | Les Nits de Marimurtra 2019

Les Nits de Marimurtra 2019

L’escenari més espectacular i exclusiu de la Costa Brava

Dates de realització | #nitsmarimurtra

  • Divendres 2,9, 16 i 23 d’agost
  • Obertura de portes al públic: 20.30h
  • Inici del concert: 22.00h

Concepte

Les nits d’estiu són, des de fa ja 14 anys, l’ocasió de gaudir del Jardí Botànic Marimurtra un cop s’ha post el sol.

Les Nits de Marimurtra, com a oferta lúdica, cultural, musical i diferenciada s’han anat consolidant edició rere edició fins a arribar al moment actual en què s’han convertit en el festival de referència de la Costa Brava sud.

La Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, continua apostant per un cartell de qualitat que s’avingui amb l’exclusivitat que ofereix el Jardí per fer-hi els concerts.

Novament, el conegudíssim templet de Linné serà l’escenari on es duran a terme els concerts de Les Nits de Marimurtra. Un escenari privilegiat, situat sobre la cala Sa Forcanera, la primera cala de la Costa Brava. Un escenari també únic perquè ofereix una vista exclusiva i privilegiada del mar mentre es gaudeix de l’espectacle.

Les Nits de Marimurtra consisteixen en concerts de petit format, amb un aforament exclusiu de 200 persones on es crea una atmosfera de proximitat única i singular.

Enguany, Les Nits de Marimurtra programaran 4 concerts que tindran lloc durant els divendres 2, 9, 16 i 23 del mes d’agost.

Descarrega’l en PDF