Susanna del Saz s’encarrega del ‘Gran final’ de Les Nits de Marimurtra 2018

La coneguda artista gironina va oferir un sorprenent recorregut musical per la seva vida que va fer vibrar el públic

‘Un tomb per la vida’, el nom de l’espectacle que va posar fi a Les Nits de Marimurtra amb la veu de l’única artista que ha participat en les tretze edicions del festival. Una proposta musical que recull les cançons que més han marcat a l’artista al llarg de la seva carrera musical.

Entre cançó i cançó, Susanna explicà què la va portar a pujar als escenaris i es va mostrar transparent i sincera, narrant la seva història a través de la música. La proposta va agradar molt al seu públic fidel, que tot i la inestabilitat meteorològica que amenaçava el vespre, omplia la platea i llotges del concert.

Algunes de les cançons que van emocionar al públic van ser ‘Un rayo de sol’, amb la que va donar inici al concert; ‘Ave maria’ i ‘I will always love you’, dos grans temes que van deixar brillar a la Susanna mostrant l’ampli registre i precisió de la seva gran veu. També hi ha haver dues intervencions, al clarinet, el fill del pianista Joan Sadurní que de nou l’acompanyava en aquest concert, i a la veu, Mariano Lloberas, qui també va pujar a l’escenari l’any passat amb el tribut a Julio Iglesias.

Finalment, una de les cançons que van posar fi a l’espectacle va ser ‘Hijo de la Luna’, commemorant que va ser la primera cançó que va cantar a la primera edició de Les Nits de Marimurtra tretze anys enrere.

 

Valoració de Les Nits de Marimurtra

  • La Fundació Carl Faust, promotora de Les Nits de Marimurtra, valora molt positivament l’edició d’enguany del festival, donat que s’han assolit amb escreix tots els objectius marcats inicialment tan pel que fa a assistència i impacte del Festival.
  • L’assistència de públic ha superat el 95% de la capacitat i s'han esgotat les entrades per a tres dels quatre concerts programats aquest any. L'assistència total supera les 850 persones al llarg dels 4 concerts.
  • La programació ha seguit l’estàndard de qualitat dels darrers anys, amb actuacions per a diferents grups de públic: una artista de casa nostra (Judit Neddermann), un artista de primer nivell nacional (Tomeu Penya), una formació d’altíssima qualitat i reconeixement (The Sey Sisters) i una artista de gran implantació (Susanna del Saz).
  • Vinculació creixent dels patrocinadors: Autopòdium Girona, Patronat de la Costa Brava, Joieria Grau, Engel&Völkers, Òptica Muralla i Tax Blanes.

Vinculació amb productes locals. Enguany, per segon any consecutiu, la Fundació Oncolliga Blanes ha estat l'encarregada de gestionar el servei de bar de Les Nits de Marimurtra. Aparador de productes locals, al bar s'hi ha pogut consumir cervesa La Marina, cervesa Popaire i cava Ses Vernes, tots ells d’elaboració vinculada estretament Blanes.