Susanna del Saz pujarà un any més a l’escenari de Les Nits de Marimurtra

L’única artista que ha participat en les tretze edicions de Les Nits de Marimurtra tornarà a actuar aquest divendres 24 d’agost

Aquest divendres 24 d’agost, Les Nits de Marimurtra presentaran l’últim concert que posarà fi a la tretzena edició del festival d’enguany. Per fer-ho, Marimurtra comptarà amb Susanna del Saz, una fidel amiga del festival que ha participat en totes les seves edicions.

Susanna del Saz és una artista que ha demostrat any rere any la seva capacitat de reinventar-se i d’oferir una proposta musical variada i diferent que ha enamorat al públic de Les Nits de Marimurtra, ja que al llarg de les tretze edicions, ha aconseguit emplenar l’escenari ubicat al privilegiat Templet de Linné.

El pianista Joan Sadurní tornarà a acompanyar a Susanna en el nou espectacle que estrenarà ‘Un tomb per la vida’, una retrospectiva de la seva trajectòria musical. Un recull de les cançons més significatives que l’han acompanyada des del concert més petit fins als escenaris més grans.

Durant el concert, l’artista gironina relatarà la seva història, què l’ha portada damunt dels escenaris, quins artistes l’han influenciada, quins admira… Alguns dels temes més significatius són la banda sonora de El Guardaespaldas, Hijo de la Luna, Girona m’enamora o Ave Maria entre d’altres.

L’espai del concert s’obrirà a les 20.30h i l’actuació començarà a les 22.00h. Enguany, el servei de bar anirà a càrrec d’Oncolliga Blanes, una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.