Aquest proper dissabte comencen Les Nits de Marimurtra

El concert inaugural serà a càrrec de Judit Neddermann, cantant i autora catalana que presenta el seu tercer disc 'Nua'

La tretzena edició de Les Nits de Marimurtra comença aquest proper dissabte dia 4 d’agost amb el concert de Judit Neddermann, cantant i autora catalana que presenta el seu tercer disc 'Nua'. Un disc que explora el pas a l'etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, ens porta des de l'emoció més íntima fins a la reflexió més ample del món on vivim. Dedicat al seu poble, i interpretat sobre l'escenari més espectacular de la Costa Brava, un concert íntim i emocional.

El recinte del concert s’obrirà a les 20.30h i els concerts començaran a les 22.00h. Com és habitual, l’escenari estarà situat al Templet de Linné, un dels racons més icònics no només del Jardí Botànic Marimurtra, sinó de la Costa Brava.

Per segon any consecutiu, el servei de bar anirà a càrrec d’Oncolliga Blanes, una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.

Les Nits de Marimurtra realitzen un any més una proposta lúdica, cultural i musical per les nits d’estiu a la Costa Brava sud. Enguany, a més del concert de Judit Neddermann hi actuaran The Sey Sisters, Tomeu Penya i Susanna del Saz.

Actualment, dos d’aquests concerts ja han exhaurit totes les entrades: Tomeu Penya i The Sey Sisters. Les entrades per la resta d’artistes es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.