Tomeu Penya actuarà aquest proper estiu a Les Nits de Marimurta

El popular artista mallorquí oferirà la primera actuació confirmada per a l’edició 2018 del festival musical de referència de la Costa Brava Sud

Tomeu Penya és el primer artista confirmat per a l’edició 2018 de Les Nits de Marimurta. L’estimadíssim cantautor illenc portarà al templet de Linné un espectacle en solitari en el qual repassarà el seu darrer treball discogràfic, un triple CD amb 50 de les seves cançons més emblemàtiques. Així, el dia 17 d’agost, a Les Nits de Marimurtra, hi sonaran temes com ‘Mallorquins i catalans’, ‘Illes dins un riu’, ‘Havanera’ o ‘Plou’. Tomeu Penya ofereix, així, un repàs per una trajectòria musical extensa i molt personal en un format íntim i proper que lliga
perfectament amb l’escenari del Jardí Botànic Marimurtra.

Les entrades per aquest primer concert de Les Nits de Marimurtra es poden adquirir en exclusiva al lloc web de referència del festival, www.nitsmarimurtra.cat

Aquesta és la primera actuació confirmada de l’edició 2018 de Les Nits de Marimurtra que, com en els darrers anys, es completarà amb 3 altres concerts per donar contingut als caps de setmana del mes d’agost en el que és la proposta musical, lúdica i cultural més arrelada en forma de festival a l’àmbit de la Costa Brava Sud.
La resta de característiques i novetats de Les Nits de Marimurtra les desvetllarà la Fundació Carl Faust, promotora d’aquest festival, en l’habitual acte de presentació de Les Nits de Marimurtra que tradicionalment té lloc durant la primavera de l’any en curs.
La Fundació Carl Faust destina els beneficis generats amb l’organització de Les Nits de Marimurtra als seus objectius fundacionals que, segons els seus estatuts, són: ”…la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació
i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”
La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.