Espectacle amb molta química de Quimi Portet a les Nits de Marimurtra

Quimi Portet va desplegar el seu repertori i el seu carisma a l’escenari més espectacular de la Costa Brava

L’actuació que va realitzar Quimi Portet al concert d’anit de Les Nits de Marimurtra va tenir dues característiques principals. Per una banda va portar a l’escenari del templet de Linné grans temes dels seus més de 10 discs en solitari, com ara ‘Sunny day’, ‘Daisy’, ‘Ós bipolar’, ‘La música dels astres’, ‘Dones nues’ o ‘Paisatge sense anxova’, peça amb la que va començar el concert i que va dedicar a l’impressionant escenari de Les Nits de Marimurtra. Tampoc va faltar ‘La rambla’, potser un dels seus temes més emblemàtics i coneguts.

Per altra banda, Quimi Portet va desplegar a l’escenari tota la seva capacitat de connexió amb el públic, a través de les seves ja conegudes presentacions, comentaris enginyosos i jocs de llenguatge sorprenents i subtils. El resultat va ser una vetllada que va fer que les gairebé 200 persones que omplien l’auditori de Les Nits de Marimurtra gaudissin d’un gran concert.

El divendres vinent, 1 de setembre, tindrà lloc el darrer concert de Les Nits de Marimurtra d’enguany. Aquesta actuació, protagonitzada per Susanna del Saz i el seu tribut a Julio Iglesias, és el concert que havia de tenir lloc el passat 18 d’agost i que la Fundació Carl Faust, promotora de Les Nits de Marimurtra, va decidir post-posar degut als atemptats que van tenir lloc a Cambrils i Barcelona el dia abans.

Les poques entrades que encara estan disponibles per a aquest concert es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat 

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.