Quimi Portet actuarà aquest cap de setmana a les Nits de Marimurtra

El conegudíssim Quimi Portet portarà la seva peculiar actuació a l’escenari del templet de Linné

Aquest proper dissabte 26 d’agost l’escenari de Les Nits de Marimurtra acull un espectacle sui generis, l’actuació del conegudíssim Quimi Portet. A més de les peces del seu darrer treball, “Ós Bipolar”, Quimi Portet es caracteritza pel desplegament d’un espectacle on també hi té un gran protagonisme la seva personalitat i el seu carisma. La relació en múltiples direccions amb el públic és, sens dubte, marca de la casa quan parlem d’aquest mític cantautor que en el passat ha format part de projectes tan emblemàtics i coneguts com ‘Los Burros’ o ‘El último de la fila’.

Com ja és habitual en aquesta edició de Les Nits de Marimurtra, l’espai del concert s’obrirà a les 20.30h i les actuacions començaran a les 22.00h. Com és habitual, l’escenari estarà situat al Templet de Linné, un dels racons més icònics no només del Jardí Botànic Marimurtra, sinó de la Costa Brava.

Enguany, el servei de bar anirà a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.

Les Nits de Marimurtra realitzen un any més una proposta lúdica, cultural i musical per  les nits d’estiu a la Costa Brava sud. Com en els darrers anys, les entrades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.