Nit de grans emocions i Gospel a Les Nits de Marimurtra amb The Gospel Viu Choir

La conegudíssima formació The Gospel Viu Choir va oferir un gran espectacle a l’escenari del Temple de Linné ‘Gospeljazzing’ és una proposta fresca, que treu tot el suc als recursos d’una de les millors formacions de Gospel del nostre país

Per segon any consecutiu, The Gospel Viu Choir va oferir un emocionant espectacle de Gospel a l’escenari de Les Nits de Marimurtra, situat a l’icònic indret del templet de Linné, sobre la primera cala de la Costa Brava. En aquesta ocasió, va ser amb el seu espectacle ‘GospleJazzing’ que combina una proposta de Gospel i grans temes del Gospel i de la música negra amb un acompanyament de teclat, bateria i contrabaix.

El públic va respondre amb una complicitat total amb la formació i amb la proposta. De fet, val a dir que l’expectativa per assistir a aquesta actuació era màxima des de feina moltes setmanes les entrades per al concert estaven esgotades. Durant el concert, la formació dirigida per Moisès Sala va interactuar i conversar amb el públic per situar i donar context a diferents peces. Així, per exemple, en ésser la darrera actuació d’alguns membres de TGVC, es va explicar que aquell era el seu darrer tema com a solista, o també es va comentar la història d’alguns temes que han acompanyat la formació al llarg de diferents espectacles. En definitiva, ‘GospelJazzing’ va recollir el mateix grau d’aclamacions que ‘Reload’ l’any passat.

De cara a la setmana vinent, el concert es farà excepcionalment en divendres (18 d’agost) i la protagonista serà Susanna del Saz, la versàtil cantant gironina que portarà a Les Nits de Marimurtra el seu tribut a Julio Iglesias. Del Saz és l’única artista que ha estat present a totes les 12 edicions de Les Nits de Marimurtra, donant fe de la seva capacitat de reinventar-se any rere any i de desplegar una multitud de repertoris davant el públic. Les Nits de Marimurtra realitzen un any més una proposta lúdica, cultural i musical per les nits d’estiu a la Costa Brava sud.

Com en els darrers anys, les entrades es poden adquirir a la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, a les diferents floristeries La Camèlia (Blanes, Lloret, Malgrat) i al web www.nitsmarimurtra.cat

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *