Marimurtra returns to the sea to raise awareness of botanical biodiversity with the Botanical Snorkel

Snorkel Botànic 2021 | Jardí Botànic Marimurtra
Marimurtra, un Jardí Botànic que des del seu inici ha estat connectat amb el mar, torna a apostar un any més per l’snorkel botànic, una activitat que ofereix als seus visitants una experiència que va més enllà de descobrir les més de 3500 espècies vegetals que es troben a l’interior del Jardí.
Amb l’snorkel botànic, els participants s’endinsen al meravellós món submarí on descobreixen que la biodiversitat vegetal no acaba als penya-segats i que la vida vegetal continua exuberant al medi marí.
En aquest indret de la Mediterrània, s’hi troben una gran quantitat d’espècies d’algues diferents, que constitueixen la base d’un ecosistema ric i divers que permeten que moltes altres espècies (tant animals com vegetals) tinguin unes condicions molt favorables per viure-hi. Tota aquesta biodiversitat forma un paisatge submarí ple de colors i vida, que es poden observar de la mà de guies d’snorkel experts en biologia marina. Amb l’Snrokel Botànic de Marimurtra es podran distingir les algues, classifica-les i entendre l’extraordinari valor que tenen per l’ecosistema.
Més informació sobre l’Snorkel Botànic a https://bit.ly/snorkel-botanic-marimurtra
  • Snorkel Botànic 2021 | Jardí Botànic Marimurtra