Marimurtra ofereix una visita exclusiva per indrets inèdits i sessions d’snorkel dins les activitats d’estiu

Aquestes activitats estan adreçades a tots els públics i permeten descobrir la vida sota el mar i la botànica des d’una perspectiva única

El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes posa en marxa aquest estiu dues activitats exclusives per complementar l’oferta que el Jardí té al llarg de tot l’any. Una és la visita Horabaixa i l’altra és l’Snorkel  Botànic, i totes dues tenen l’objectiu d’apropar la botànica i la vida submarina a tots els públics.

L’Horabaixa, que comença avui mateix i que s’estendrà tots els dijous dels mesos de juliol i agost, és una visita guiada exclusiva que permetrà als visitants descobrir Marimurtra des d’una perspectiva única i conèixer -acompanyats d’un guia del Jardí- alguna zona que habitualment no és visitable. El recorregut el realitza un grup reduït de 20 persones, que té l’oportunitat de gaudir d’aquesta visita inèdita fora de l’horari d’obertura del jardí i, per tant, tenen tot el Jardí per a ells mateixos. L’Horabaixa té una durada d’una hora, de 19 a 20 h.

D’altra banda, el Jardí no s’acaba en els seus espectaculars penya-segats i la vida vegetal continua cap a sota l’aigua amb tanta exuberància i esplendor com ho fa per sobre. Per això, durant el mes d’agost, Marimurtra ofereix l’Snorkel Botànic, una activitat combinada que inclou una sessió guiada d’snorkel i una entrada per visitar el Jardí Botànic Marimurtra durant el 2024. Amb l’Snorkel Botànic es pot descobrir el món marí i, especialment, el de les algues i plantes submarines: com distingir-les, classificar-les i veure el seu extraordinari valor.

Es tracta d’una visita per compartir en família i descobrir la vida sota el mar, gaudint d’una manera diferent del Jardí Botànic Marimurtra i de la mar Mediterrània. L’Snorkel Botànic es realitzarà tots els dijous del mes d’agost, de 9.30 a 11.30 h del matí, a la Cala de Sant Francesc de Blanes. Està adreçada a tots els públics, a partir de 8 anys, i els nens han d’anar acompanyats d’un adult. Per fer l’activitat cal tenir nocions bàsiques de natació. L’activitat la realitzaran guies experimentats que proporcionaran tota mena de material de protecció i seguretat, en grups reduïts de 12 persones.

Més informació i venda d’entrades: https://bit.ly/EstiuaMarimurtra