Marimurtra publica la segona revista Jardí d’Epicur per apropar la ciència a tots els públics

La revista Jardí d’Epicur aplega les publicacions fetes al llarg del 2023 per les persones de l’equip professional de Marimurtra o per alguns patrons de la Fundació Carl Faust. L’objectiu és acostar aquests textos a tots els públics

El Jardí d’Epicur ofereix una mirada profunda i reflexiva sobre els resultats i coneixements generats en aquest espai epicuri creat per Faust fa un segle. La publicació destaca la importància de la ciència contemporània que, a banda d’enriquir el coneixement botànic, també impacta socialment i millora la societat en general.

La revista presenta una combinació d’articles científics i divulgatius, reflectint no només el desenvolupament continu del Jardí, sinó també la seva adaptació als nous temps, segons explica en aquest vídeo el patró de la Fundació Carl Faust, Josep Ma Camarasa.

Amb aquesta publicació, es busca no només compartir coneixements, sinó també mostrar que el jardí de Faust, com a jardí epicuri, roman viu i evolucionant, tal com hauria agradat a Faust mateix. La revista es va presentar el passat 29 de juny al Jardí Marimurtra, en un acte on també es va presentar el llibre El Jardí d’Epicur, del filòsof i escriptor Josep Muñoz. Muñoz apunta les característiques de la filosofia d’Epicur i el motiu pel qual ell va escriure el seu llibre.

Podeu consultar la revista Jardí d’Epicur aquí: marimurtra.cat/jardi-epicur/ i tot l’acte de la presentació en aquest enllaç: https://youtu.be/4Jj3f7ykJyc