Gran concert inaugural de les Nits de Marimurtra

Víctor Branch va desplegar la seva seducció tan característica sobre l’escenari de Les Nits de Marimurtra des del primer moment

Víctor Branch va ser l’artista encarregat d’obrir anit la dotzena edició de Les Nits de Marimrutra. El seu concert va ser l’excusa perfecta per desplegar les seves capacitats de seducció cap a un públic que va respondre també des del primer moment.

Sobre l’escenari del Templet de Linné, Víctor Branch hi va interpretar les peces del seu primer treball, ‘Introspective’ i la resta de peces que donen forma a la seva proposta: Amy Whinehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson, Lauryn Hill i fins i tot Crowded House. Tot plegat perfectament lligat amb l’original posada en escena de l’artista que, en aquesta ocasió es va acompanyar del so d’un teclat i una trompeta.
El concert, per al qual s’havien esgotat les entrades, va acabar amb un homenatge al so de Stevie Wonder i el públic ballant de peus en el que va ser una nit immillorable per posar en marxa.

Igual que en els tres darrers anys, el concert inaugural de Les Nits de Marimurtra es va fer el col•laboració amb PID Foundation, una fundació dedicada a generar recursos per la investigació de les immunodeficiències primàries, un conjunt de més de 200 malalties congènites amb alteració quantitativa i/o funcional dels diferents mecanismes implicats en la resposta immunitària i que afecten a 1 de cada 2.000 nounats.

També cal destacar que al llarg de la present edició de Les Nits de Marimrutra, el servei de bar va a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i dels seus familiars.

El proper concert del Festival serà el proper dissabte dia 12 d’agost i els protagonistes seran The Gospel Viu Choir i el seu darrer espectacle ‘Gospelizing’.

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Per la seva banda, el Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *