Presentació de Les Nits de Marimurtra

La Fundació Carl Faust ha presentat la programació de Les Nits de Marimurtra d’enguany

Descarregar el dossier de premsa de Les Nits de Marimurtra 2017 (pdf)

La Fundació Carl Faust ha presentat, en un acte al Jardí Botànic Marimurtra, la programació del festival Les NIts de Marimurtra que, des de ja fa 12 anys, organitza.

A l’acte hi ha participat patrons de la Fundació Carl Faust; autoritats locals com l’alcalde de Blanes,Sr. Miquel Lupiáñez, la regidora de Turisme Dafne Galvany i el regidor de Medi Ambient, Juanjo Navarro; diferents patrocinadors i col·laboradors de Les Nits de Marimurtra.
El cartell dels 4 concerts programats el protagonitzaran l’artista gironí Víctor Branch (5 d’agost), que oferirà un repertori basat en el jazz; The Gospel Viu Choir (12 d’agost), que oferiran el seu darrer espectacle ‘Gsopelizing’; Susanna del Saz (18 d’agost), que es reinventa novament amb un tribut a Julio Iglesias; i tancarà el festival Quimi Portet (26 d’agost) i el seu darrer treball ‘Ós Bipolar’.

A banda de la pròpia programació, la principal novetat de l’edició d’aquest 2017 és la vinculació de Les Nits de Marimurtra amb Oncolliga Blanes, qui gestionarà el bar de l’entitat. Els beneficis íntegres d’aquest servei aniran destinats a la pròpia entitat.

Les entrades per als concerts ja estan a la venta des d’avui mateix als punts habituals: la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, les floristeries La Camèlia (Blanes, Malgrat i Lloret de Mar) i el web www.nitsmarimurtra.cat

El benefici generat per Les Nits de Marimurtra es destina íntegrament als objectius fundacionals de la Fundació Carl Faust que, segons els seus estatuts, són: ”la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques.”

La Fundació Carl Faust és una fundació privada sense ànim de lucre que el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

El Jardí Botànic Marimurtra està classificat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

 

Cartell Les Nits de Marimrutra 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *